Events in
Le Marche

Stijlvolle locatie voor uw meeting / activiteit

Huwelijk? Workshop? Seminars?

Ideaal voor workshops, teambuilding sessies, board-meeting, seminars, trainingen, cursussen, presentaties, borrels, voorstelling, lunch, huwelijksreceptie etc..

Workshop? Seminars? Huwelijk?

Ideaal voor workshops, teambuilding sessies, board-meeting, seminars, trainingen, cursussen, presentaties, borrels, voorstelling, lunch, huwelijksreceptie etc..

DE PERFECTE LOCATIE

La Giravolta is dé perfecte locatie voor uw vergaderingen, trainingsweken /weekenden, conferenties of presentaties. 

Een Event of zelfs Vergaderen op het Italiaanse platteland
La Giravolta is dé perfecte locatie voor uw vergaderingen, trainingsweken /weekenden, conferenties of presentaties. Of u een bijeenkomst voor 20 of 2 wilt organiseren, het kan allemaal op ons Landgoed. Er staat 1 moderne, functionele zaal, een volledig uitgeruste keuken en mooie plekjes buiten in de tuin tot uw beschikking.

Stijlvolle locatie voor uw meeting
Het stijlvolle hoofdgebouw op ons landgoed dateert uit begin 1800. Tijdens een grondige renovatie en modernisering zijn de karakteristieke elementen behouden gebleven. In het hoofdgebouw en de twee bijgebouwen bevinden zich 5 luxe appartement voorzien van alle comfort. Deze appartement zijn zelfvoorzienend en er kan zo nodig met meerdere een appartement gedeeld worden. Zittend op een van de terrassen, uitkijkend over het zwembad en de tuin, bent u verlost van de dagelijkse drukte, een knellende agenda of opdringerige telefoontjes. Onze accommodatie is in zijn geheel af te huren voor groepen en beschikt over een training/ vergaderruimte, voorzien van alle faciliteiten.

Landgoed La Giravolta geeft u de nodige vitaminen voor een heerlijk en ontspannen verblijf.
Wij richten ons op de zakelijke markt voor groepen die de locatie geheel voor zichzelf willen hebben en met alle privacy en rust kunnen vergaderen, trainen of workshops houden. Onze prachtige vergaderlocatie met uitzicht over de heuvels van Le Marche heeft al menig manager in vervoering gebracht. Nou ja, zofn beetje dan. Uw gastvrouw en gastheer hebben ruime ervaring met zakelijke groepen omdat zij zelf uit het management en consulting komen. Begeleiding, faciliteren, vergaderen, workshops...... wij begrijpen uit eigen ervaring wat het is en kunnen derhalve uitstekend op uw wensen inspelen! Eventueel serveren wij (middels catering) ook alle maaltijden.

Vergaderfaciliteiten
Landgoed La Giravolta beschikt over 1 vergaderzaal. De oppervlakte is 50 m2 en diverse zaalopstellingen zijn hier mogelijk. Uw zaal staat klaar in de door u gewenste opstelling met flip-over, overhead-projector en scherm. De zaal heeft draadloos ADSL internet-aansluiting, grote 50hLED TV met HDMI aansluiting en veel daglicht. U kunt zo aan de slag! Onze algemene ruimte bevindt zich op de begane grond van het bijgebouw oftewel, de oude hooischuur. De zaal is gelegen boven de bij de ruimte horende keuken en daardoor ook geschikt voor bijeenkomsten waarbij gerechten aangeboden worden. De ruimte beschikt over twee ruime toiletten.

Onder het motto 'Italiaans vergaderenf gaat u naast vergaderen, buiten actief genieten. Kies voor een teambuildingsprogramma of een outdooractiviteit, zeker weten dat u boordevol inspiratie weer bij ons vertrekt.

Ideeën voor eventuele activiteiten:
Heerlijk genieten van een vrije middag bij het zwembad ; Wijn / olijfolie proeverij ; Mountain-biken ; (berg) wandelingen ; Berg-grot bezoeken

Italiaanse cultuur lessen ; Auto / Vespa tocht ; Strand bezoek / wandeling ; Outlet Shopping tour ; Golf op een van de banen aan de adriatische kust etc.

Verrassingselement ... de REISKOSTEN...
Bijv. Maandag (vertrek) t/m Vrijdag (retour) van Weeze airport (net buiten Nijmegen) naar Ancona airport met Ryanair voor de ongelofelijke prijs van maar €75p.p all in.

Uiteraard stellen wij ook graag een offerte op maat voor u samen. Om te reserveren, kunt u via het aanvraagformulier uw wensen aan ons doorgeven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mogenlijkheden
Bedrijfsuitjes met overnachting

• Personeelsuitje naar het buitenland

• Bedrijfsweekend naar het buitenland

• Vergaderen buitenland

• Incentives met een hoog rendement

• Beloningsreis voor beste verkopers!

• Jubileumreis, memorabel!

• Motivatiereis voor topteams

• Afdelingsuitje naar het buitenland

• Bedrijfsuitje naar het buitenland

• Teambuilding buitenland


La Giravolta

Privacy, rust en service in een kleinschalige omgeving is waar wij ons mee onderscheiden.

Mobirise Website Builder

Vliegen naar Le Marche

Er zijn verschillende luchthavens waar u op kunt vliegen wanneer u op vakantie naar Le Marche gaat.

Voor het noorden kunt u vliegen op Bologna, dit kan zowel met Ryanair als met KLM. Het meest centrale vliegveld van Le Marche is Ancona. Voor heel Le Marche een prima oplossing. Met Ryanair kunt u goed op Ancona vliegen. Voor het zuiden kunt u eventueel ook kiezen voor de luchthaven Pescara. Ryanair vliegt ook op deze luchthaven. Vooral voor een korte vakantie naar Le Marche, bijvoorbeeld de voorjaars en herfstvakantie, is het vliegtuig een goede oplossing.

De volgende vluchten naar Le Marche zijn nu beschikbaar:

Amsterdam - Bologna (met KLM).

Weeze (dicht bij Nijmegen in Duitsland) - Bologna, Ancona, Pescara (met Ryanair).

Eindhoven - Bologna (met Transavia).

Rotterdam - Perugia (met Transavia).

Charleroi (Belgie) - Bologna, Ancona, Pescara (met Ryanair).


Adres

La Giravolta
+39 0721 977724
Via Giardino Campioli 10,
61038 Loc. Barchi, Terre Roveresche PU, Italy
info@lagiravolta.eu

Follow Us
Contact