Reserveringsvoorwaarden

Algemene Huurvoorwaarden:

Betalingsvoorwaarden
Het Totale huurbedrag voor deze reservering wordt seperaat per email bevestigd en overeengekomen en is onderdeel van deze overeenkomst.

Mocht de getekende reserveringsbevestiging niet binnen twee weken terug ontvangen zijn, dan wordt het door u gereserveerde appartement weer vrijgegeven voor verhuur aan anderen. Niet ondertekende formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen.

Binnen 2 weken nadat u een bevestiging heeft gekregen op uw reserveringsaanvraag dient u 40% van het Totale huurbedrag vooruit te voldoen. Nadat wij uw Aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief.

Uiterlijk 6 weken voor aankomst bent u het restant huurbedrag verschuldigd.

Indien u reserveert binnen 6 weken voor aankomst, betaalt u direct het Totale huurbedrag om de reservering definitief te maken

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering tot 3 maanden voor aankomst krijgt u de gehele aanbetaling terug.

Bij annulering tussen 3 maanden tot uiterlijk 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 40% van het totale huurbedrag.

Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 100% van het totale huurbedrag.

Een annuleringsverzekering tegen risico's van ziekte, ongeval of andere omstandigheden, dient door de huurder zelf te worden afgesloten.

Aansprakelijkheid
Tijdens uw verblijf in het vakantieappartement bent u als Huurder volledig aansprakelijk voor het vakantieappartement, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren.

Elke schade moet onmiddellijk aan de Verhuurder gemeld worden. De kosten van de schade zijn eventueel te verhalen op uw reisverzekering. Wij raden u aan deze voor uw vakantie af te sluiten.

De Verhuurder aanvaardt geen verantwoordelijkheid in geval van persoonlijk letsel, verlies, diefstal van persoonlijke eigendommen of schade geleden door de Huurder inclusief zijn gezelschap en/of voertuigen, hoe dan ook veroorzaakt. Het toezicht op kinderen is en blijft de volledige verantwoordelijkheid van de Huurder of eventuele oppas.

Overige zaken
- In het hoogseizoen (juli & augustus) uitsluitend verhuur per periode van een week. Buiten het hoogseizoen is verhuur vanaf drie dagen mogelijk

- Aankomst in een appartement op de eerste dag vanaf 16.00 uur / Vertrek uit een appartement op de laatste dag uiterlijk om 10 uur

- Gas, Elektra, TV, WIFI internet toegang, beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn bij de prijs ingegrepen.

- Wekelijkse verschoning is in de prijs inbegrepen.

- Badlakens voor het zwembad moet u zelf meenemen of kunt u huren voor 5 euro per verblijf.

- Eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen (we verwachten wel dat het appartement schoon wordt opgeleverd)

- Het gebruik van de verwarming wordt extra in rekening gebracht.

- Gebruik van de wasmachine is €5 per wasbeurt inclusief wasmiddel

- La Giravolta staat geen huisdieren toe.

- Ons zwembad is geopend van mei t/m september

Eventuele extra kosten worden de dag voor vertrek contant met de Verhuurder afgerekend.

Adres

La Giravolta
+39 0721 977724
Via Giardino Campioli 10,
61038 Loc. Barchi, Terre Roveresche PU, Italy
info@lagiravolta.eu

Follow Us
Contact